Phone078 - 621 44 53

Particulier

Ontdek de 1001 mogelijkheden van vakkundig stukadoors en spuitwerk. De Bruyn Intergips maakt uw interieurwensen waar en verfraait het met ambachtelijk vakwerk en deskundige persoonlijke service.
 
De mogelijkheden voor maatwerk zijn eindeloos van eenvoudig "Spack" spuitwerk tot prachtige sierpleisters zoals Spachtelputz en Rustiekputz, van glad en strak stucwerk tot complete traditionele plafonds met sierlijsten en ornamenten.
 
De ruime diversiteit aan stijlkeuze zorgt er vervolgens voor dat elke ruimte de gewenste uitstraling kan krijgen: modern, klassiek, romantisch of juist heel verrassend en creatief. Met zoveel keus en deskundig advies een goede ondersteuning. 
 
Dankzij onze langdurige ervaring in decoratief stukadoors- en afbouwwerk kunnen wij dat bieden. Uw persoonlijke smaak en interieurwensen zijn daarbij onze uitgangspunten. Een heldere kostenopgave geeft vervolgens een duidelijk inzicht vooraf. 
 
Wat De Bruyn Intergips ook maakt - traditioneel decoratiewerk of moderne wandverfraaiing - we willen steeds weer trots zijn op het resultaat. Dat vereist een professionele en verantwoorde manier van werken. Onze mensen hebben nog 'liefde voor het vak' en werken dagelijks met veel persoonlijke inzet en aandacht. En dankzij de ruime werkervaring combineren wij op efficiente wijze de modernste technieken met "ouderwets" ambachtelijk vakmanschap. 
 

 

6% BTW-TARIEF STUCWERK VOOR WONINGEN OUDER DAN 2 JAAR

 
Met ingang van 15 september 2009 geldt het lage BTW van 6% voor woningen ouder dan 2 jaar in plaats van 15 jaar!!
Op basis van het officiële besluit van de staatssecretaris mag het 6% BTW tarief met onmiddelijke ingang worden toegepast op woningen ouder dan 2 jaar.
Net als voorheen dient de opdrachtgever wel een BTW-ouderdomsverklaring te ondertekenen.