Phone078 - 621 44 53

Zakelijk

De Bruyn Intergips Afbouw behoort tot één van de grotere stukadoors- en afbouwbedrijven van Nederland. Onze kernactiviteiten bestaan uit het leveren en plaatsen van massieve scheidingswanden (gipsblokken én verdiepingshoge cellenbeton panelen), stukadoorswerk in de ruimste zin van het woord en spuitpleisterwerk (Spack).
 
Door de korte communicatielijnen welke er binnen het bedrijf worden gehanteerd, kan er snel en flexibel worden
ingespeeld op de wensen van de opdrachtgevers. Wij garanderen dat onze werkzaamheden perfect aansluiten bij de
planningen van de opdrachtgevers zonder dat de produktiesnelheid te koste gaat van de kwaliteit.
 
Een vaste groep medewerkers houdt zich bezig met het calculeren, voorbereiden en uitvoeren van de werkzaamheden, 
waarbij de werkvoorbereiding speciale aandacht krijgt.
De Bruyn Intergips Afbouw onderscheidt door de mogelijkheid om de veel voorkomende individuele koperswensen "panklaar" voor te bereiden en vervolgens binnen het budget en de planning uit te voeren, hetgeen voor de opdrachtgever een aanzienlijke kostenbesparing betekent. Bovengenoemde werkwijze, gekoppeld aan de mogelijkheid om de uitvoering van scheidingswanden, stukadoors- en spuitwerk in één totaalopdracht te vergeven, kan de opdrachtgever in de logistieke fase ontlasten. Op de bouwprojecten wordt het complete bouwproces van begin tot eind begeleid door één van onze eigen professionele uitvoerders dus één vast aanspreekpunt.
 
Ook in de toekomst kiest De Bruyn Intergips Afbouw voor concentratie op de woningbouwmarkt. Getracht zal worden om zoveel mogelijk op basis van jaarcontracten te werken, met voorkeur voor het gehele pakket van kernactiviteiten voor zowel grote als minder grote opdrachtgevers.
 
Zie volledige lijst Referentieprojecten